[]
Een dansfeest? een familiefeest? uw bruiloft? een professioneel evenement? STARNIGHT heeft de DJ en de materiaal die u nodig hebt! Schrijf ons aan : info@starnight.be
STARNIGHT - DJ, Licht en Geluid diensten

DJ diensten

Lijst van de actuele DJ’s van STARNIGHT :

DJ Only

(I am an artist, but I am not a music creator : I like playing music, I am only a DJ : I am “DJ Only” !)

Geëxperimenteerd sinds 1996 en stichter van STARNIGHT in 1999, deze DJ heeft een ongelooflijke hoeveelheid evenementen achter de rug!

Hij animeert makkelijk allerlei soorten evenementen, of deze nu privé of professioneel zijn, groot of klein, met een thema of niet, hij zal altijd de goede track vinden om op het beste moment te plaatsen!

Luister naar een demo mix van deze DJ via deze link


DJ Carl

Comfortabel bij alle evenementen, past Carl perfect aan alle soorten feest aan.

Hij heeft in verschillende trendy clubs en bars gemengd, hij streeft altijd naar een perfecte mix door met een grote interesse van onze verschillende klanten profielen te volgen.

Hij is ook verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van sociale vieringen, de wereld van luxe en mode.

Luister naar een demo mix van deze DJ via deze link


DJ Wise

Als algemeen DJ en voormalig radiohost bij Radio Air Libre in 1997 en 1998, heeft hij meer dan 20 jaar ervaring in het hosten van publieke en privé-evenementen.

Na zijn deelname aan het DMC Belgium kampioenschap, mixte hij in de clubs van de hoofdstad, zoals Fuse, om er maar één te noemen. Daarna volgde een residentie in Mirano Continental en Chicago’s Bar (voormalige club van het Radisson Hotel) in 2000 en 2001.

Daarna perfectioneerde hij zijn vaardigheden in algemene muziek waar hij er plezier in heeft je tot het einde van de nacht te laten dansen op remixen van eigen makelij… Hij houdt er ook van stijlen te mixen door live originele mashups te maken!


DJ Skee

Sinds de jaren 90 zetten DJ Skee en zijn vinyls de sfeer van België tot Frankrijk langs Guadeloupe.

Hij is DJ geweest in hiphop, ragga, rockbands en voor breakdance-battles.

Hij is ruimdenkend en eclectisch en houdt ervan stijlen, culturen en tijden te mixen, wat hem ook de perfecte DJ maakt voor elk evenement van algemene aard.

 


DJ Magik G

Hij is een specialist in trouwsferen en is vertrouwd met muziek van de jaren 70 en 80 tot de huidige hits! Hij luistert graag naar uw verwachtingen om de avond op maat te creëren, volgens uw wensen en met zijn persoonlijke touch.

Hij is ook een club DJ en zorgt ervoor dat uw feesten in een trendy club/disco sfeer verlopen met Latin, Reggaeton, R&B en Commercial remix stijlen.

 


DJ Dionyzos

De perfecte DJ voor een feest met als thema HardStyle!

Gepassioneerd en geëxperimenteerd sinds jaren zal hij alle stijlen mixen op dit domein met een voorkeur voor Euphoric HardStyle.

Houdt u van tracks met hoge BPM? Aarzel niet: kies DJ Dionyzos!

Luister naar een demo mix van deze DJ via deze link


DJ Dr. No

Gespecialiseerd in sfeermuziek, deze DJ is perfect op zijn gemak met deep electro mixen. Deze DJ komt perfect overeen met salonevenementen en kalme sfeer. Geëxperimenteerd sinds 1999 geeft hij alles aan om mixen te maken om zalen, discotheken, chique evenementen, feestavonden… op te warmen.

Actueel is hij een DJ in een bekende club in Lille (Frankrijk), maar hij houdt zich tijdens zijn vrije tijd graag bezig met zijn passie door nog meer te mixen voor uw evenementen!

Luister naar een demo mix van deze DJ via deze link