[]
Een dansfeest? een familiefeest? uw bruiloft? een professioneel evenement? STARNIGHT heeft de DJ en de materiaal die u nodig hebt! Schrijf ons aan : info@starnight.be
STARNIGHT - DJ, Licht en Geluid diensten

DJ diensten

Lijst van de actuele DJ’s van STARNIGHT :

DJ Only

(I am an artist, but I am not a music creator : I like playing music, I am only a DJ : I am “DJ Only” !)

Geëxperimenteerd sinds 1996 en stichter van STARNIGHT in 1999, deze DJ heeft een ongelooflijke hoeveelheid evenementen achter de rug!

Hij animeert makkelijk allerlei soorten evenementen, of deze nu privé of professioneel zijn, groot of klein, met een thema of niet, hij zal altijd de goede track vinden om op het beste moment te plaatsen!

Luister naar een demo mix van deze DJ via deze link


DJ Carl

Comfortabel bij alle evenementen, past Carl perfect aan alle soorten feest aan.

Hij heeft in verschillende trendy clubs en bars gemengd, hij streeft altijd naar een perfecte mix door met een grote interesse van onze verschillende klanten profielen te volgen.

Hij is ook verantwoordelijk voor de overgrote meerderheid van sociale vieringen, de wereld van luxe en mode.

Luister naar een demo mix van deze DJ via deze link


DJ Dr. No

Gespecialiseerd in sfeermuziek, deze DJ is perfect op zijn gemak met deep electro mixen. Deze DJ komt perfect overeen met salonevenementen en kalme sfeer. Geëxperimenteerd sinds 1999 geeft hij alles aan om mixen te maken om zalen, discotheken, chique evenementen, feestavonden… op te warmen.

Actueel is hij een DJ in een bekende club in Lille (Frankrijk), maar hij houdt zich tijdens zijn vrije tijd graag bezig met zijn passie door nog meer te mixen voor uw evenementen!

Luister naar een demo mix van deze DJ via deze link


DJ Magik G

Spécialiste des ambiances type mariages, il est à l’aise depuis les musiques des années 70-80 aux tubes actuels ! Il se fera un réel plaisir d’écouter vos attentes pour réaliser la soirée sur mesure que vous attendez, en fonction de vos désirs, tout en y ajoutant sa touche personnelle.

Dj de club également, il assurera vos soirées dans un esprit branché club/discothèque aux styles Latinos, Reggaeton, R&B et Commercial remix.

 


DJ Dionyzos

De perfecte DJ voor een feest met als thema HardStyle!

Gepassioneerd en geëxperimenteerd sinds jaren zal hij alle stijlen mixen op dit domein met een voorkeur voor Euphoric HardStyle.

Houdt u van tracks met hoge BPM? Aarzel niet: kies DJ Dionyzos!

Luister naar een demo mix van deze DJ via deze link