[]
Een dansfeest? een familiefeest? uw bruiloft? een professioneel evenement? STARNIGHT heeft de DJ en de materiaal die u nodig hebt! Schrijf ons aan : info@starnight.be
STARNIGHT - DJ, Licht en Geluid diensten

Foto’s

Als de organisator van het evenement er niets op tegen heeft, zullen er foto’s genomen worden door STARNIGHT SONORISATION tijdens het evenement!

Deze dienst is niet verplicht, maar is anderzijds wel gedaan uit hoffelijkheid, m.a.w. gratis. Deze zijn van dezelfde kwaliteit als de foto’s genomen door uw vrienden, maar met het voordeel dat uw gasten hiervan ook kunnen profiteren.

Een klein papiertje met het adres van deze website evenals een login een wachtwoord zal uitgedeeld worden tijdens het evenement aan al uw gasten zodat zij toegang kunnen krijgen tot de foto’s.

Deze dienst is gratis, maar de foto’s blijven amateur foto’s; deze zullen niet herwerkt, niet opnieuw gekaderd of gefilterd worden! Deze worden niet genomen vanuit een professioneel perspectief!
Inderdaad, als u een professionele dienst wenst, kan niets evenaren met een professionele fotograaf die zich compleet met zijn passie bezighoudt!

 

OPGEPAST : het is belangrijk om te weten dat deze foto’s compleet gratis zijn en geen bescherming hebben van auteursrechten, deze zullen dus compleet tot uw beschikking zijn zonder kosten. De organisator alleen heeft het recht om aan de dienst te vragen om de foto’s te verwijderen die hij niet wil laten voorkomen. Maar, hij, net als de gefotografeerde personen, zullen geen klachten mogen indienen voor het recht op het beeld; de organisator heeft hier de verantwoordelijkheid van.

 

UW FOTO’S ZIJN HIER!