[]
Een dansfeest? een familiefeest? uw bruiloft? een professioneel evenement? STARNIGHT heeft de DJ en de materiaal die u nodig hebt! Schrijf ons aan : info@starnight.be
STARNIGHT - DJ, Licht en Geluid diensten

Materiaal

Professionale materiaal is vitaal voor een goed evenement!

STARNIGHT SONORISATION past zich aan in functie van uw benodigdheden, uw wensen, het type evenement, het kader en de ruimte die bedekt moet worden met geluid en/of licht. Alle aanvragen kunnen gerealiseerd worden, met of zonder extra partners.

We beschikken over ons eigen park aan materiaal, en garanderen zo de kwaliteit en het gebruik van dit materiaal.

Hierbij kan u hieronder een lijst vinden met de prijzen van het meest aangevraagde materiaal, gebaseerd op basis van onze ervaringen sinds 1998! Deze worden u aangeboden op concurrerende tarieven en passen zich aan aan een grote meerderheid van feesten met dansavonden zoals trouwfeesten, kleine en grote avonden van bedrijven, verjaardagen, enz…

Al het materiaal is eveneens beschikbaar voor huur!


Kies uw pakket op basis van uw behoeften

Glamour Pack

Perfect voor een luxetrouwfeest!

Klik op de afbeelding voor meer info!

Dit pakket is perfect voor trouwfeesten waar men de dansvloer veel aandacht zal geven!

Dit pakket combineert zich perfect met het pakket lichtdecor: een pakket die spots van het type “muurlikkers” levert en zo een decoratieve lichttoets bijbrengen.

Delirium Pack

Het prefecte pakket voor de ogen!

Klik op de afbeelding voor meer info!

Houdt u van mooie installaties op de vloer? Met fantastische effecten dankzij de “Lyres” (MovingHead) die op de structuur geïnstalleerd zijn? Dit pakket is perfect om uw gasten onder de indruk te laten en een fantastische sfeer op de dansvloer creëren!


Pakket voor speciale evenementen

Custom Pack

De beste Pack voor een “à la carte” diesnt!

Materiaal geïnstalleerd op een compleet gepersonaliseerde wijze, in functie van uw wensen en benodigdheden.

Perfect voor een winkel opening, promotie van producten, corporate events …

Klik op de afbeelding voor meer info!


Optionele pakketten kunnen worden toegevoegd!

Deco Pack

Onmisbaar om de zaal op te fraaien!

Klik op de afbeelding voor meer info!

Samengesteld uit LED spots waarop men een variabele of vaste kleur kan kiezen, dit pakket is een belangrijke troef om voor heel wat visuele sfeer te zorgen in de zaal.

Dit pakket zal perfect passen bij de bestaande pakketten.

Klik op de afbeelding voor meer info!


Optionele pakketten kunnen er nog bijgehaald worden zoals:

 

Tweede zaal Pack

En wat als er twee zalen zijn?

Niets is gemakkelijker, dit pakket voegt 2 luidsprekers toe van 300W/RMS (+ 1 ampli) met een kit achtergrondmuziek + 1 micro!

TRUSS structuur

Een topper voor lichtinstallaties!

Een onmisbare voor degenen die graag lichtsfeer hebben, deze structuur zal een goed volume opnemen op de dansvloer voor meer effecten! Gebaseerd op de maat van de zaal, en algemeen gemonteerd met Moving Head en PAR spots die van kleur veranderen.

(installatie enkel op gepersonaliseerde valuta)

Videoprojectie Pack

Perfect voor uw presentaties of video’s!

videoprojecteur

Een videopojector met een scherm van 4m²! (2x2m) en een pc inbegrepen: om uw serieuze presentaties of familieherenigingen op af te spelen.

In optie : het TV Pack! Mis geen groot visueel evenement en deel het met uw vrienden! Een TNT Hertzien receptor kan aan de projector gekoppeld worden, stel u eens voor, een televisieprogramma van 2,85m!!!

Deco Pack

Een decoratieve en warme lichtsfeer!

showtec compact par 7 tri set

Niets is zo goed als het plaatsen van enkele lichtpunten op een muur, een paal of een belangrijk object! Dit LED lichtsysteem laat toe om een kleurenthema te kiezen of traag van kleur te veranderen gedurende het evenement, of anders om het licht te laten reageren op het geluid van de muziek voor nog meer sfeer!

UV Pack

Geniaal voor fluo feestjes!

Een kit van 2 UV LED projectoren van 18×3 Watts elk met 108W in totaal! Een supereffect voor fluo feestjes of met levendige kleuren.

Laser Scan Pack

Een sterk laser show effect die de hele zaal zal besproeien!

Met scanners die zeer grote zalen aankunnen (500m W per scanner), dit effect is onmisbaar voor diegene die fan zijn van lichtshows of Electro muziek.

Toespraak Pack

Een duidelijke toespraak in een grote zaal? Een conferentie?

Pack_discours

We halen er luidsprekers bij die in de zaal worden verspreid zodat de toespraak perfect tot het oor van iedereen geraakt! “Zwanennek” microfoons! Draadloze microfoons! Hoofdmicrofoons! Enz…

Bubbel machine

Een verrassende sensatie, extra sfeer!

Een sterke machine, met 4 sterke turbines! De bellen worden gemaakt en geprojecteerd met 2 turbines en worden daarna de lucht in gevuurd met de 2 andere frontale turbines. Een sfeer dei tegelijk leuk, en, voor de trouwfeesten, romantisch is!

 

Eveneens beschikbaar: Wii spelconsole, bellenmachine, extra micro’s, enz…