[]
Een dansfeest? een familiefeest? uw bruiloft? een professioneel evenement? STARNIGHT heeft de DJ en de materiaal die u nodig hebt! Schrijf ons aan : info@starnight.be
STARNIGHT - DJ, Licht en Geluid diensten

Uw bruiloft!

Omdat uw bruiloft één van de belangrijkste momenten is in uw leven!

Meer dan slechts een evenement, een bruiloft moet goed op voorhand gepland worden om perfect te zijn! We bieden aan om af te spreken en uw wensen te bespreken om na te gaan of het doenbaar is.

Samen bestuderen we jullie planning, uw muzikale selectie, uw keuze in materiaal, uw budget, enz…

De trouw DJ heeft een zeer belangrijke rol, aangezien hij voor uw feest moet zorgen, maar moet ook deelnemen in de coördinatie tussen andere verbonden partijen (toespraak, videoprojectie, spelletjes, enz…). We nodigen u eveneens uit om onze coördinaten met uw getuigen te delen indien ze zich zouden willen organiseren voor één of andere verrassing.


D Day!

We zijn uw bondgenoten van A tot Z om de sfeer van uw trouw de garanderen!

 

Zo verloopt een trouw zich in het algemeen :

  • De ontvangst van uw gasten : of u nu voor of na uw gasten toekomt, wij zullen klaar zijn aangezien we het materiaal compleet op voorhand installeren: we zullen iedereen welkom heten met sfeervolle muziek. Als dit gebeurt in een tuin of in een andere zaal, installeren wij eveneens het nodige materiaal om dit te bedekken.
  • U komt toe in de zaal : als u dit wenst kunnen wij uw gasten installeren zodat zij u kunnen verwelkomen wanneer u de zaal binnenkomt. Dit kan op de muziek van uw keuze, of het nu met een knettergekke sfeer moet of eerder ceremoniaal moet zijn, naargelang uw wensen.
  • Aan tafel : aangepaste liedjes zullen gespeeld worden zodat dit moment aangenaam is voor iedereen! We maken eveneens gebruik van dit moment om aan iedereen een vignet uit te delen met onze website erop en het wachtwoord om de foto’s te downloaden.
  • Speech en spel : we organiseren ons met de traiteur zodat de toespraak en/of spellen zo goed mogelijk georganiseerd zijn. Hetzelfde geld voor de kousenband, dans of andere…
  • De avondgasten : indien dit het geval is, passen wij onze selectie van muziek aan zodat de cocktailsfeer beetje bij beetje naar het moment van de dans leidt. Als dit niet voorzien is, passen we onze muziek aan bij het aandringen van het avondeten.
  • Dessert : voor of na de dansavond, we werken samen met uw traiteur zodat het evenement zo goed mogelijk gelanceerd wordt met de muziek van uw keuze, evenals de verlichting van uw keuze..
  • De openingsdans : wij helpen u uw avonddans goed te beginnen met de muziek van uw keuze, terwijl wij u aankondigen en de anderen uitnodigen om te applaudisseren.
  • De dans : het is niet de DJ die de ster is van de avond maar U ! We passen ons aan naargelang de wensen die u ons heeft gebracht, maar ook naargelang de wensen van uw gasten. We zullen altijd luisteren naar de wensen van iedereen of ze een bepaald liedje willen horen, naargelang het mogelijke natuurlijk.

Kijk op materiaal, de GlamourPack samen met de DecoPack zijn de pakkets die het meest gebruikt worden tijdens trouwfeesten.

De toekomstige bruid en bruidegom die nog meer materiaal wensen voor een geweldige sfeer op de dansvloer kunnen profiteren van onze prestigieuze GlamourPack en onze adaptaties in functie van de zaal.

In beide zaken zullen we u een precieze valuta geven.

Onze geluidsinstelling gebruikt kwaliteitsvol, professioneel materiaal, net als onze lichtinstellingen.


Vragen?

Contacteer ons en we helpen u met veel plezier!

Contact ons!


No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.
Please make sure that you didn't enabled option: Images of the Current Gallery. Option should have Show value to show images.